Нестандарні пластикові вікна в Києві

Знижка -40%
Замовте вікна зараз і забронюйте свою знижку!

Крім готових металопластикових виробів звичайних прямокутних форм і великих розмірів з ПВХ в Києві часто замовляють нестандартні пластикові вікна. Використовуючи металопластикові вироби, встановлені в даху і фасадах нестандартного заміського будинку, будівлі легко надати нестандартну родзинку. Нестандартні вікна виготовляються круглими, квадратними, трапецієподібними, трикутними, арковими овальними та робляться переважно на замовлення. Пластикові вікна нестандартних розмірів можуть відкриватися, а ціни такого нестандартного виробу залежать від його параметрів. Скільки коштує нестандартне вікно кругле, аркове, овальне, трикутне? Де купити круглі горищні пластикові вікна нестандартної форми і які переваги аркових та інших виробів нестандартного формату?

Нестандартні пластикові вікна та їх види

арочные окна
В Києві є можливість знайти нестандартні трапецієподібні, круглі скляні елементи з алюмінієвими вставками, а також купити, овальні, трикутні, мансардні аркові вироби за прийнятною ціною. Найпопулярніші види металопластикових профілів оригінальних і нестандартних форм:

  1. Аркові пластикові вікна нестандартної форми. Аркові вироби мають круглий верх, а арковий елемент зі скла стане прикрасою на фронтоні котеджу.
  2. Квадратні нестандартні вироби. Різновиди нестандартних вікон з невеликими розмірами для дачі.
  3. Трапецієподібні вікна. Так само, як вікно кругле ідеально вписуються в дизайн нестандартних історичних будівель і споруд з нестандартними архітектурними особливостями.
  4. Овальні пластикові вікна відкриваються назовні або всередину. Горищні нестандартні вироби для дачі, встановлюються в даху.
  5. Трикутні елементи з ПВХ. За призначенням схожі з невеликими круглими і овальними виробами, монтуються в даху,
  6. Нестандартні вікна круглої форми. Круглі металопластикові профілі підходять для цокольних поверхів. Круглі вироби зустрічаються в будівлях храмів.

Крім перерахованих видів нестандартних елементів можна замовити на нашому сайті виготовлення металопластикових нестандартних вікон інших форм за індивідуальними розмірами. Перед тим, як замовити круглі або оригінальні аркові пластикові вікна нестандартної форми, виконують заміри.

Ціна на нестандартні пластикові вікна
Вартість від 4000 грн
Ціна на нестандартні пластикові вікна визначається індивідуально в залежності від вашого проекту. Дізнатися ціну для вашого вікна.

Популярні питання при покупці нестандартних пластикових вікон

Вікна, що мають: круглу, квадратну, аркову, трикутну, трапецієподібну, овальну форму - називаються нестандартними вікнами.

Ви можете звернутися в компанію "ВікнаКиїв" - у нас працюють професіонали й майстри, які знають свою справу. Вікна нестандартної форми просто так не підбереш і не купиш за один день. Ми виконуємо багатоетапний процес перш ніж встановити бажані вами вікна. Придбати нестандартні пластикові вікна можна тільки за індивідуальним замовленням.

Виділяють наступні види нестандартних вікон:
  • 🌺 Трапецієподібні пластикові вікна;
  • 🌺 Трикутні вікна з елементами з ПВХ;
  • 🌺 Нестандартні вікна круглої форми;
  • 🌺 Квадратні пластикові вікна;
  • 🌺 Аркові пластикові вікна нестандартної форми;
  • 🌺 Овальні пластикові вікна.
З ВікнаКиїв процес установки
вікон простий і зрозумілий
Заявка
Ви залишаєте заявку через сайт або телефон
Замір
Виїзд до клієнта і завмер продукту
Договір і оплата
Точний розрахунок вартості, укладення договору і оплата
Виробництво
Виробництво здійснюється від 5 днів
Встановлення
Демонтаж старого та монтаж нового продукту
Нам кажуть ДЯКУЮ!
Ірина, г. Київ
23.04.2023
Уже зверталася у фірму, ще позаминулого літа міняла вікна в спальні. У березні вирішила в їдальні змінити, але ми живемо на останньому поверсі, квартира в будинку старої споруди (начебто, ще військовополонені будували). Два вікна їдальні високі, дають багато світла, але в них верхня частина - півколо. Зателефонувала, пояснила проблему, виявилося, що це зовсім і не проблема. Домовилися про зустріч, хлопці майстри приїхали, зробили заміри, через тиждень все було готово. Ніякого нервування, вікно прекрасно працює - відчиняється легко, зачиняється теж, протягу від нього немає абсолютно.

Переваги нестандартних вікон

нестандартные окнаУ порівнянні зі звичайними металопластиковими конструкціями, які відкриваються є можливість замовити виготовлення аркових, овальних, трикутних, квадратних, трапецієподібних і круглих пластикових вікон нестандартних розмірів. Можна підібрати оригінальний елемент під розміри і нестандартну форму конкретного будинку. Нестандартні та оригінальні трапецієподібні, круглі металопластикові вироби з ПВХ виступають прикрасою для великого заміського будинку, дачі. Плюсом нестандартних вікон із ПВХ є їх оригінальний дизайн, а в Києві легко знайти і купити готові нестандартні вікна за приємною ціною. Нестандартні трапецієподібні та овальні вироби відрізняються якістю та надійністю.

Нестандартні вікна: де замовити в Києві?

Купити великі металопластикові нестандартні вікна з якісного ПВХ за доступною ціною можна на нашому сайті. В каталозі готових моделей є нестандартні пластикові вікна різних форм з алюмінієвими вставками, а також овальні пластикові вікна, аркові, трапецієподібні, що відкриваються круглі, квадратні, трикутні нестандартні елементи.

На нашому сайті можна замовити вікно аркове. Ми виготовляємо нестандартні круглі та овальні металопластикові вироби за індивідуальними параметрами на замовлення. Таке нестандартне вікно має невисоку вартість, яка розраховується індивідуально в залежності від габаритів нестандартного виробу.

Нестандартне вікно аркове на фронтоні, а також квадратні, трапецієвидні, трикутні, круглі або овальні вироби з ПВХ здатні надати будівлі особливого шарму. У Києві можна вибрати готові мансардні конструкції або замовити виготовлення нестандартних металопластикових аркових виробів в компанії ВікнаКиїв.