Обшивка балкона і лоджії

Знижка -40%
Замовте вікна зараз і забронюйте свою знижку!

Обшивка та утеплення балкона починаються з вибору матеріалу. Обробку житлового балкона часто виконують вагонкою, профнастилом та іншими видами матеріалів. Кожен з них має свої особливості, про які необхідно знати при виконанні обшивки лоджії.

Обшивка балконів всередині

Внутрішнє оздоблення балкона і лоджій виконується дерев’яною вагонкою та іншими матеріалами з урахуванням особливостей конкретного балкона або лоджії. Внутрішня обшивка балкона включає в себе комплекс робіт. Виконання обшивки зсередини вагонкою краще довірити фахівцям, які роблять її під ключ.
Обшивка балкона
Внутрішня обшивка балкона – важливий етап ремонту. Оздоблення балкона зсередини особливо важливе, коли балкон або лоджія використовуються в якості житлового приміщення. Оздоблення всередині балкона необхідне з таких причин:

  • покращує зовнішній вигляд лоджії;
  • знижує тепловтрати;
  • спрощує прибирання балкона або лоджії;
  • забезпечує звукоізоляцію.

Внутрішнє оздоблення балкона: види матеріалів

Оздоблення лоджії всередині виконується з використанням вагонки і різних матеріалів. Скільки коштує внутрішня обшивка балкона? Ціна робіт в Києві визначається з урахуванням площі балкона. Внутрішня обшивка виконується одним з таких способів:

  1. Внутрішня обшивка сендвіч панелями. Забезпечує теплоізоляцію, коштує недорого, відрізняється різноманітністю забарвлень. Але така обробка на балконі або лоджії не розрахована на додаткове навантаження.
  2. Внутрішня обшивка OSB-плитами. Матеріал міцний, не горить, має невелику вартість. Може використовуватися для чорнової обробки підлоги, виступаючи основою для профнастилу. Поверхню плит на балконі або лоджії покривають шпалерами або фарбою.
  3. Внутрішнє оздоблення панелями ПВХ. Підходить для балкона з сучасним інтер’єром. Обшивка панелями ПВХ може мати різний колір, служить більше 20 років, але чутлива до механічних пошкоджень.
  4. Внутрішня обшивка гіпсокартоном. Обходиться дешевше вагонки, дозволяє приховати дефекти поверхні. Оздоблення гіпсокартоном застосовується на опалювальному балконі. Матеріал покривають шпалерами, фарбою або штукатуркою, але він погано переносить коливання температури та вологість.
  5. Внутрішня обшивка дерев’яною вагонкою. Надає лоджії затишний зовнішній вигляд. Оздоблення дерев’яною вагонкою підвищує шумоізоляцію, знижує тепловтрати. З дерев’яною вагонкою легко працювати, але вона відрізняється підвищеною горючістю і пошкоджується грибком, тому вимагає додаткової обробки.
  6. Внутрішнє оздоблення пластиковою вагонкою. Матеріал випускається в різних кольорах. Обшивка вагонкою підходить для будь-якого інтер’єру. Внутрішня обшивка пластиковою вагонкою довговічна, не піддається впливу грибка. Мінус пластикової вагонки – низька шумоізоляція обшивки.
  7. Внутрішня обшивка корковим покриттям. Має натуральний склад, створює на балконі затишну обстановку, стійка до вологості, не гниє і не горить. Покриття кріпиться на клей, але може використовуватися тільки на рівних поверхнях.
  8. Обшивка мінеральною або базальтовою ватою. Екологічно чистий матеріал, часто розміщується під вагонкою, не горить, захищає від шуму і тепловтрат. Але вата накопичує вологу і злежується згодом.
  9. Обшивка стіродуром. Потрібна для теплоізоляції, укладається під вагонкою і допомагає захистити простір балкона або лоджії від вологості. Стіродур не горить, але швидко руйнується під впливом розчинників і смол.

Внутрішня обшивка

Вільха

ПВХ панель

ПВХ вагонка

Гіпсокартон

Ціна за обшивку балкона і лоджії
Вартість від 300 грн
Ціна за обшивку балкона і лоджії визначається індивідуально в залежності від вашого проекту. Дізнатися ціну для вашого балкона.

Популярні питання про послугу обшивка балкона

За допомогою послуги по обшивці балконів можна:
  • ✨ Поліпшити цілісний вигляд балкона;
  • ✨ Підвищити шумоізоляцію, а також теплоізоляцію.

Для способу обшивки балкона по дешевше підійде:
  • ⏩ обшивка МДФ-панеллю;
  • ⏩ обшивка вагонкою.

  • ✅ Сендвіч панелі;
  • ✅ Вагонка;
  • ✅ Вологостійкий гіпсокартон;
  • ✅ Монтажною піною ...
Решта читайте на нашому сайті.

  • ⭐ Сендвіч панелі;
  • ⭐ OSB-плити;
  • ⭐ Панелі ПВХ;
  • ⭐ Гіпсокартон;
  • ⭐ Дерев'яна і пластикова вагонка.
З ВікнаКиїв процес установки
вікон простий і зрозумілий
Заявка
Ви залишаєте заявку через сайт або телефон
Замір
Виїзд до клієнта і завмер продукту
Договір і оплата
Точний розрахунок вартості, укладення договору і оплата
Виробництво
Виробництво здійснюється від 5 днів
Встановлення
Демонтаж старого та монтаж нового продукту
Нам кажуть ДЯКУЮ!

Ціни на обшивку балкона і лоджії

Види робіт Розмірність Вартість
Зовнішня обшивка балкона м.кв. Ціна від 850 грн
Внутрішня обшивка балкона м.кв. Ціна від 350 грн
Зовнішня обшивка лоджії м.кв. Ціна від 850 грн
Внутрішня обшивка лоджії м.кв. Ціна від 350 грн

Обшивка балконів із зовнішньої сторони

Зовнішнє оздоблення лоджії вагонкою надає їй естетичний вигляд з вулиці, захищає внутрішню частину балкона від холоду. Зовнішнє оздоблення балкона також продовжує термін служби конструкції, запобігаючи руйнуванню каркаса. Обшивка лоджії в Києві часто здійснюється профнастилом, вагонкою, МДФ. Виконання обшивки краще довірити фахівцям.

Обшивка балконів зовні вагонкою та іншими матеріалами

Обшивка лоджії з зовнішньої сторони часто потрібне в панельному будинку для поліпшення теплоізоляції приміщення зовні. У Києві зовнішня обшивка балконів виконується з використанням таких матеріалів:

  1. Зовнішня обшивка сендвіч панелями. Застосовується для зовнішньої обробки лоджії або балкона великої площі. Панелі міцні та довговічні, але важкі та відрізняються складністю монтажу.
  2. Зовнішня обшивка вагонкою. Надає балкону акуратний вигляд і має невисоку ціну на відміну від МДФ. Але зовнішня обшивка пластиковою вагонкою повинна бути надійно зафіксована, а сама вагонка погано переносить перепади температур.
  3. Зовнішня обшивка вологостійким гіпсокартоном. Цей матеріал рідко використовується для зовнішньої обшивки. Така обробка можлива тільки при наявності додаткового шару гідроізоляції.
  4. Зовнішня обшивка балкона вологостійкими OSB-плитами. Матеріал міцний і дешевий, але чутливий до перепадів температур при використанні у зовнішній обшивці балкона. Для поліпшення експлуатаційних характеристик такої обшивки використовуються особливі просочення.
  5. Оздоблення балконів пінопластом і стіродуром. Застосовується у зовнішній обшивці балкона або лоджії для зменшення тепловтрат. Листи матеріалу укладають між каркасом і профнастилом.
  6. Зовнішнє оздоблення мінеральною або базальтовою ватою. Матеріал легкий, забезпечує хорошу шумоізоляцію, укладається під профнастилом або вагонкою, але чутливий до вологості.
  7. Обшивка та утеплення монтажною піною. Вона використовується для герметизації всіх стиків при зовнішній обшивці балкона або лоджії, покращуючи теплоізоляцію.

Обшивка балкона в Києві: де замовити недорого?

Внутрішня обшивка балкона вагонкою і зовнішня обробка лоджії повинні виконуватися професіоналами. Вони допоможуть підібрати підходящий матеріал обшивки, розрахують вартість робіт і виконають їх в мінімальні терміни. Ціна послуги в Києві залежить від площі балкона і виду матеріалу. Оформити заявку можна онлайн через сайт або по телефону, а досвідчені фахівці допоможуть зробити затишне приміщення навіть з маленького балкона.