Пластикові міжкімнатні двері REHAU

Знижка -40%
Замовте вікна зараз і забронюйте свою знижку!

Міжкімнатні двері можуть захистити від протягів і шуму ззовні тільки, якщо вони металопластикові! Крім того, вони герметичні та мають високий ступінь енергоефективності. Але тільки, якщо мова йде про пластикові міжкімнатні двері Рехау (REHAU).

Міжкімнатні двері з пластику: куди встановити краще

Для даного типу дверей характерний 3-х камерний профіль глибиною 6 см. Це найкраще співвідношення для дверного полотна для внутрішньої частини приміщень. Ці моделі добре підійдуть для:

  • кімнат;
  • балконів;
  • лоджій і мансард;
  • технічних приміщень;
  • ванних кімнат;
  • комор або підсобних приміщень

та інших.

Міжкімнатні пластикові двері застосовують в різних інтер’єрах. Вони можуть бути одностулковими або двостулковими, з склінням або без, з різними варіантами оформлення (ламінація, кешування та інше). Також пластикові двері для приміщень можна встановити розсувні або розпашні. Перші економлять максимум простору в будинку.

Принцип роботи міжкімнатних пластикових дверей

Профіль з ПВХ і металу забезпечує надійне прилягання дверей до дверної коробки. Щоб цей процес був найбільш ефективним і простим, процесу допомагає прогумована частина. Також ущільнювач в міжкімнатних пластикових дверях покращує:

  • теплоізоляцію;
  • зламостійкість;
  • герметичність;
  • шумоізоляцію.

Міжкімнатні двері пластикові в Україні обирають, завдяки вищевказаним якостям. Так, при встановленні пластикового дверного полотна, шуми зовні кімнати не чути. Це вкрай зручно. Також герметичні пластикові двері здатні забезпечити тепло та комфорт, не даючи проникати в приміщення холоду з коридору.

На такі двері можна встановити ручку з замком і, замикаючи їх, не боятися, що хтось їх зламає. Як це могло б статися з дерев’яними міжкімнатними дверима.

Ціна на пластикові міжкімнатні двері невелика і залежить від розмірів, варіантів оформлення (ламінування, фурнітури та іншого).

Ціна на пластикові міжкімнатні двері REHAU
Вартість від 4000 грн
Ціна на пластикові міжкімнатні двері REHAU визначається індивідуально в залежності від вашого проекту. Дізнатися ціну ваших дверей.

З ВікнаКиїв процес установки
вікон простий і зрозумілий
Заявка
Ви залишаєте заявку через сайт або телефон
Замір
Виїзд до клієнта і завмер продукту
Договір і оплата
Точний розрахунок вартості, укладення договору і оплата
Виробництво
Виробництво здійснюється від 5 днів
Встановлення
Демонтаж старого та монтаж нового продукту
Нам кажуть ДЯКУЮ!

Як замовити пластикові міжкімнатні двері?

Купити і замовити встановлення міжкімнатних пластикових дверей в Києві – вигідно у нас. Великий вибір стандартних і нестандартних моделей від німецького виробника Рехау (REHAU) представлений в нашому каталозі. Отримати більш детальну інформацію по ціні та термінах доставки міжкімнатних ПВХ-дверей можна, зателефонувавши до нас за номером телефону або залишивши заявку на сайті. Наші фахівці допоможуть вам у вашому виборі.