Ручка віконна – важливий елемент для пластикового вікна. Але це не просто фурнітура, а важлива частина системи захисту від злому. Крім цього, віконні ручки виконують естетичну функцію. Так можна підібрати колір, форму та дизайн виробу, який максимально відповідає загальному інтер’єру приміщення.

Ручки віконні: важливі функції

Оконные ручки
Фурнітура для металопластикових вікон і дверей налічує кілька деталей. Найважливішою з них вважається саме ручка. А переваги у таких виробів такі:

  1. Гармонійно доповнюють вікно.
  2. Забезпечують захист.
  3. Сприяють шумо- і теплоізоляції або провітрюванню.
  4. Забезпечують комфортну експлуатацію вікон.
  5. Довговічні та зносостійкі.

Ручка з замком для металопластикових вікон здатна забезпечити максимальний захист від злому. Також, такий елемент часто вибирають сім’ї з маленькими дітьми. Так, дитина не зможе самостійно відкрити вікно або двері, перебуваючи всередині приміщення. Закриваючи вікно на ключ, ви і ваші діти будуть в повній безпеці.

Ручки для металопластикових дверей: варіанти

Ручки для пластикових дверей складаються з надійного сталевого профілю, кріпильних елементів і зносостійкого пластику.

Вибір ручки для вікна або дверей в нашій компанії – простий і зрозумілий.

Ми пропонуємо купити якісні ручки для металопластикових дверей, вибираючи вироби за:

  1. Кольором. В наявності є ручки чорного, коричневого, білого, срібного, бронзового і золотистого кольорів.
  2. Формою. Форми ручок можуть бути виконані в класичному або сучасному дизайні. Це дає можливість зробити вибір в бік того чи іншого інтер’єру.
  3. Наявністю або відсутністю замка. Для вікон, розташованих на нижніх поверхах будинку, або в квартирах, де є маленькі діти – рекомендовано ставити ручки з додатковим замком. Це вбереже дитину від відкриття дверей або вікна, якщо вона залишиться в кімнаті без нагляду. Також, ручка з замком для пластикових вікон надійно захистить квартиру від несанкціонованого проникнення в неї ззовні.

Де купити ручки для металопластикових вікон?

Наша компанія пропонує вам замовити високоякісні віконні та дверні ручки недорого. У нашому каталозі ви можете вибрати найсучасніші та довговічні варіанти. Ціна на вироби – оптимальна в Києві та Україні.

Ви можете замовити ручку для вікна або двері з доставкою до вашого міста в найкоротші терміни.