Французькі вікна

Знижка -40%
Замовте вікна зараз і забронюйте свою знижку!

Купити французькі вікна REHAU у Києві: бездоганна якість за вигідними цінами

Французькі вікна залишаються постійною класикою протягом тривалого часу. Як легко зрозуміти з назви, панорамні вікна з’явилися у Франції і, починаючи з XVII, опинилися на піку популярності: скління швидко оцінили за ексклюзивність і здатність зробити світлим будь-яке приміщення.

Спочатку новомодні та дорогі за ціною вікна в підлогу проектувалися в особняках Парижа, де були покликані підкреслювати елегантність та розкіш багатих будівель. Архітектура бароко та ренесансу також не оминула увагою французькі вікна, адже завдяки їм створювалася атмосфера легкості, витонченості та вишуканості.

Паризька мода та яскравий акцент у сучасному дизайні

У наступні епохи французькі вікна розпочали експансію у всьому світі: зараз їх можна купити далеко за межами європейського континенту.

Вікна в підлогу полюбилися мешканцям Америки, Азії, Австралії, адже цей тип скління однаково прикрашає будови класичного стилю, старовинні будинки та сучасні будівлі. Сьогодні панорамні вікна залишаються на піку популярності у багатьох країнах, включаючи Україну.

Різноманітність французьких вікон сьогодні просто вражає: скління може створюватися у різних стилях, буває різних розмірів та видів, тому ідеально впишеться у будь-який інтер’єр. Великі вікна в підлогу створюють напрочуд світлий, затишний і стильний простір, що свідчить про гарний смак господарів будинку.

Як краще використовувати французькі вікна в інтер’єрі

Одне з класичних та найпопулярніших інтер’єрних рішень – замовити панорамні вікна для створення виходу на веранду чи балкон, візуально розширюючи приміщення та роблячи його більш просторим та затишним.

За конструктивними відмінностями таке скління буває:

  • секційне – скло ділиться на певну кількість секцій за допомогою перегородок, що надають віконній конструкції стійкість та підвищену міцність; максимально можлива кількість перегородок – сім, оскільки це обумовлено особливостями кріплення полозів;
  • цільне – представлено монолітною конструкцією, в якій відсутні перегородки, а сама система оснащується розсувним механізмом для відкривання, і наднадійною фурнітурою, що витримує вагу важких стекол товщиною до 8 мм.

Вікна можуть бути класичними або ультрасучасними, двостулковими та одностулковими, а також оснащуватися декоративними елементами – наприклад, вітражами.

Сучасні віконні конструкції можна замовити з різноманітних матеріалів – наприклад, з алюмінію, деревини чи ПВХ, що дозволяє реалізувати будь-які задуми інтер’єрного дизайну та підібрати прийнятну ціну.

Також, щоб забезпечити комфорт та безпеку користувачів, сьогодні виготовляються французькі вікна з можливістю встановлення датчиків та замків.

Ціни на французькі вікна
Вартість від 4000 грн
Ціна на французьке вікно визначається індивідуально в залежності від вашого проекту. Дізнатися ціну для вашого вікна.

Популярні питання при покупці французьких вікон

⭐ Французькі вікна відкривають приміщення на природне світло і повітря, забезпечуючи високу естетику і функціональність. Вони також виглядають стильно і можуть підвищити вартість нерухомості

⭐ Так, багато виробників пропонують енергоефективні варіанти французьких вікон зі спеціальними склопакетами та ущільнювачами, що дозволяють знижувати втрати тепла і підвищувати ізоляцію

⭐ Французькі вікна можуть бути виготовлені з різних матеріалів, включаючи дерево, алюміній та пластик. Кожен матеріал має свої переваги в залежності від естетичних та енергоефективних вимог

⭐ Для забезпечення тривалої роботи французьких вікон рекомендується регулярно чистити скло, утримувати механізми відкривання у чистоті і контролювати стан ущільнювачів та утеплювачів

⭐ Так, багато виробників пропонують спеціальні москітні сітки для французьких вікон, які дозволяють забезпечити захист від комах без втрати естетики архітектурної конструкції
З ВікнаКиїв процес установки
вікон простий і зрозумілий
Заявка
Ви залишаєте заявку через сайт або телефон
Замір
Виїзд до клієнта і завмер продукту
Договір і оплата
Точний розрахунок вартості, укладення договору і оплата
Виробництво
Виробництво здійснюється від 5 днів
Встановлення
Демонтаж старого та монтаж нового продукту
Нам кажуть ДЯКУЮ!

Вартість та переваги французьких пластикових вікон у Києві

Скління по-французьки свідчить про тонкий смак і чудове відчуття стилю, проте цим його переваги не вичерпуються.

Панорамні склопакети:

  • роблять простір світлим і відкритішим, створюючи найкраще природне висвітлення;
  • візуально розширюють межі кімнати, забезпечуючи відчуття свободи та комфорту;
  • мають чудову звуко- і теплоізоляцію, що сприяє комфорту і сприятливій обстановці в приміщенні незалежно від пори року;
  • чудово вписуються в будь-який інтер’єр, чи то котедж чи заміський будинок, висотний новобуд чи квартира в хрущовці, перетворюючи простір і роблячи його елегантним та стильним;
  • відкривають панорамний огляд, дарують можливість милуватися гарними краєвидами, не залишаючи дому;
  • дозволяють обійтися без встановлення парапету та металевого каркаса;
  • надають безліч варіантів дизайнерського оформлення, а також декорування будинкового фасаду;
  • відрізняються прийнятною вартістю.

Пропускаючи максимум (до 95%) сонячного світла, великі віконні конструкції в підлогу, як і століття тому, символізують прагнення свободи, вишуканість і легкість.

Які види французького скління можна замовити та купити в Києві

Враховуючи різні конструкційні особливості та характеристики, скління можна поділити на кілька видів.

За методом відкривання-закривання склопакети бувають:

  1. Паралельно-зсувні. Цю систему називають найзатребуванішою і найфункціональнішою, а у відкритому положенні їх утримують особливі засувки та шпінгалети.
  2. Розпашні. Обладнані традиційним для більшості дверей механізмом відкривання, який відчиняє їх назовні або всередину приміщення. Зазвичай скління встановлюють відносно вузькі отвори, для яких не підходять розсувні системи.
  3. Розсувні. Функціонуючи за принципом гармошки, є відмінним вибором для просторих кімнат: вікно повністю відкривається, а стулки конструкції зсуваються і збираються в одному місці.

Пластикові французькі вікна не тільки стильні та естетичні, але й функціональні, оскільки забезпечують якісну вентиляцію приміщення, не вимагаючи при цьому складного і кропіткого догляду, а також доступні за ціною.

Скільки коштує замовити якісні французькі вікна: вартість у Києві

Вікна – один з головних шляхів витоку тепла з дому, тому скління має бути якісним та враховувати всі кліматичні особливості, інакше взимку в приміщенні буде дуже холодно. З огляду на це концерн REHAU виготовляє пластикові французькі вікна, що забезпечують високу теплоізоляцію.

Завдяки цьому навіть у суворому українському кліматі можна замовити французькі склопакети, які не лише прикрасять приміщення, а й будуть енергоефективними.

Замовити найкращі за якістю склопакети і не платити завищену вартість за їх встановлення – про це мріє кожен власник житла, який затіяв ремонт у своєму будинку чи квартирі.

Перебуваючи на ринку пластикових вікон з 2006 року, компанія “ВікнаКиїв” пропонує панорамне скління, доступне за вартістю всім мешканцям столиці. Наші привабливі ціни на французькі вікна приємно вразять кожного замовника!