Вікна в квартиру

Знижка -40%
Замовте вікна зараз і забронюйте свою знижку!

Пластикові вікна у квартирі виконують цілу низку функцій, зокрема й естетичну. Для житлових приміщень найкраще вибирати металопластикові вікна з 3-5-камерним профілем, незважаючи на наявність централізованого опалення. Майже 80% тепла з дому йде через двері та вікна. Тому до питання теплозахисту під час встановлення вікон потрібно поставитися з усією відповідальністю.

Як правильно вибирати пластикові вікна для будинку?

нестандартные окнаВеликий вибір пластикових вікон може заплутати покупця. Вибрати відповідний варіант здається не так просто. У цьому разі потрібно орієнтуватися на відмінні риси профілю. Так, одні можуть краще зберігати тепло в будинку, але пропускають менше сонця і навпаки. Саме тому тоновані вікна краще замовляти для сонячної сторони будинку, а для кутових стін багатоповерхівки обирають максимальне число камер у профілі. Для французьких балконів і широких вікон останніх поверхів прийнято замовляти віконні системи з міцним армуванням і профілем. Потрібно звертати увагу на те, щоб металевий підсилювач у пластиковій системі був не менше 2 мм завширшки, а якщо вікна в будинку виходять на галасливу дорогу, обирайте шумозахисний склопакет. До таких відносяться двокамерні пластикові вікна зі склом 4-6 мм. Але, щоб не заплутатися в таких питаннях, варто звернутися до професіонала – продавця магазину пластикових вікон. Для більш кваліфікованої допомоги, вам буде потрібно надати йому такі дані:

  1. Вказати тип житлового фонду (багатоповерхівка, хрущовка, приватний сектор, п’ятиповерхівка тощо).
  2. На який бік виходитимуть вікна (північ, південь, захід, схід).
  3. Поверх і поверховість будівлі.
  4. Новий будинок або вторинка.
  5. Розміри віконних прорізів.
  6. Тильна частина будинку або кутова.
  7. Уточнити свої побажання

Всі ці характеристики можуть значно вплинути на вибір пластикових вікон у квартиру і їхню ціну. З огляду на всі особливості розміщення квартири або будинку, менеджер зможе підібрати найкращий варіант для конкретного клієнта.

Пластикові вікна для квартири: ціна

Який би варіант пластикових вікон для будинку ви не підшукували: бюджетний або високоякісний, варто розуміти, що перевагу краще віддавати перевіреним часом виробникам. Тоді, яку модель не замовив би клієнт, а співвідношення ціни-якості завжди буде оптимальним і розумним.До таких виробників пластикових вікон можна віднести компанію REHAU. Це німецький концерт з багаторічним досвідом випуску євровікон. Моделі цієї компанії мають європейські сертифікати якості та гарантійний термін експлуатації. При цьому ціна на пластикові вікна для будинку в Києві (по Україні) не відрізняються від українських аналогів. Високоякісний профіль REHAU поставляється з Німеччини або частково виготовляються на польській філії концерну.

Додаткове керівництво

Варто розуміти, що ви можете замовити пластикові вікна для будинку в Україні в сучасних варіаціях:

  • з ламінуванням;
  • текстурні;
  • різної форми (круглі, овальні, трикутні та інші);
  • різнокольорові;
  • з різними варіантами ущільнювача (не тільки чорного, а й сірого).

Тобто, сучасні європейські пластикові вікна можна замовити в будь-якому виконанні. купити пластикові вікна в квартиру або будинок в Києві вигідно в нашій компанії. ми пропонуємо високоякісні системи від німецького виробника недорого!

Особливості конструкції панорамних вікон
Вартість від 4000 грн
Ціну вказано за двостулкове вікно розміром 1300x1400 мм (глуха і поворотно-відкидна стулка).

Популярні запитання під час купівлі вікон

Вікна з подвійним або потрійним склопакетом та шумоізолюючим склом допоможуть значно знизити рівень шуму з вулиці.

Вікна з енергозберігаючим покриттям та багатокамерним профілем із ПВХ зменшують тепловтрати та допомагають знизити витрати на опалення.

Розсувні вікна економлять простір та зручні у використанні, особливо у невеликих кімнатах.

Вікна з поворотно-відкидним механізмом дають змогу ефективно провітрювати приміщення, не відкриваючи їх повністю.

Вікна з посиленою фурнітурою, протизламними елементами та блокаторами відкривання забезпечать додатковий захист від несанкціонованого доступу.
З ВікнаКиїв процес установки
вікон простий і зрозумілий
Заявка
Ви залишаєте заявку через сайт або телефон
Замір
Виїзд до клієнта і завмер продукту
Договір і оплата
Точний розрахунок вартості, укладення договору і оплата
Виробництво
Виробництво здійснюється від 5 днів
Встановлення
Демонтаж старого та монтаж нового продукту
Нам кажуть ДЯКУЮ!